Vés al contingut

Llibret de butxaca: “Serigrafia, ciclismo e antifascismo”.

Aquest llibre de butxaca ha nascut quasi per casualitat, gràcies a la voluntat de lligar tres temes molt importants per a mi.

  1. La serigrafia artesanal, la meva feina des del 2013, un antic ofici manual al qual em dedico amb ànima i cor des de quan he tornat a viure a Lleida. El llibret està completament estampat amb aquesta tècnica mil·lenària, tant les pàgines internes com la portada.
  2. El ciclisme, una meva gran passió des que tenia 13 anys. Ho vaig practicar com nivell agonístic, fins quan ho vaig deixar completament quan tenia 20 anys. Hi he tornat gairebé després de deu anys, i ara mateix els segueixo i el practico un altre cop, de manera semiprofessional
  3. L’antifeixisme en la història del ciclisme. No podem oblidar la història recent, dels nostres pares i mares i dels nostres avis, sobretot en aquesta època on l’extrema dreta torna a sortir per tot arreu. Un esport el ciclisme, senzill en la manera de ser, i molt noble en l’esperit i els ideals.

En aquestes 16 pàgines estampades a dos colors (negre i vermell, no podia ser d’altra manera) i enquadernades a mà, hi ha set petites anècdotes de set personatges del ciclisme italià, alguns coneguts, altres molt menys. Unes petites històries, que val la pena recordar perquè el ciclisme segueixi sent “una espurna de llum per vèncer la foscor”, un exemple pel que fa a valors d’una vida sana, esportiva i amb ideals antifeixistes.

Només 25 còpies numerades i firmades per l’autor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *