Vés al contingut

Cursos de Serigrafia

Per a qui no ha fet mai serigrafia i per a qui vols millorar la seva tècnica.

Cursos de Serigrafia

Curs BÀSIC

Aquest Curs BÀSIC és ideal per a principiant i per refrescar la memòria abans de dur a terme els teus projectes en el nostre TALLER. Amb aquest curs gaudiràs aprenent de principi a fi la tècnica de la serigrafia i estamparàs el teu propi DISSENY en paper i en teixit, Tote Bags o Samarretes en 1 COLOR.

Preu del curs: 60€, material inclòs
Un dia, dijous o divendres (16h – 20h)

Curs LICEU

Aquest Curs LICEU és ideal per a millorar la teva tècnica amb la serigrafia i portar a terme els teus projectes en el nostre TALLER. Amb aquest curs gaudiràs aprenent més secrets de la serigrafia com registrar dos colors i estamparàs el teu propi DISSENY en paper i en teixit, Tote Bags o Samarretes en 2 COLORS.

Preu del curs: 90€ , material inclòs
Un dia, dijous o divendres (16h – 20h)

Curs PRO

Aquest Curs PRO és per petits professionals de la serigrafia que vulguin portar a terme projectes més complexos en el nostre TALLER. Amb aquest curs aprendràs més secrets de la serigrafia com registrar tres colors i estamparàs el teu propi DISSENY en paper i en teixit, Tote Bags o Samarretes en 3 COLORS.

Preu del curs: 120€, material inclòs
Dos dies, dijous i divendres (16h – 20h)

Curs MASTER

Aquest Curs MASTER és per apassionats de la serigrafia que vulguin portar a terme projectes en autonomia en el nostre TALLER. Amb aquest curs aprendràs tots els nostres secrets en la serigrafia com registrar treballs en quadricromia i estamparàs el teu propi DISSENY en paper i en teixit, Tote Bags o Samarretes en 4 COLORS.

Preu del curs: 180€, material inclòs
Dos dies, dijous i divendres (16h – 20h)

Apuntat al teu curs

Si ja has fet el curs bàsic, pots optar per les altres opcions, si no primer t’aconsellem començar per aquest i anar a aprendre tots els detalls i secrets de la serigrafia.