Programa curs bàsic

La serigrafia, el taller casolà, pantalles, tintes, suports, emulsions, fotolits, etc. Introducció a la serigrafia sobre diferents suports porosos: paper, cartó, fusta i teixits. Creació de fotolits manuals i digitals. Estampació d’una obra sobre teixit i paper, combinant les diferents possibilitats tècniques. L’alumne obtindrà els coneixements necessaris per muntar el seu propi taller a casa i les bases per estampar obra gràfica sobre teixit i paper, o sobre diferents suports com la fusta i el cartó.

Preu del curs: 50€, material inclòs
El curs és intensiu d’un dia i durarà 4 hores.

Reserva ja el teu curs bàsic

Programa curs avançat

Estampació amb 3/4 colors o quadricromia. El curs és personalitzat i es pot realitzar, segons l’interès de l’alumne, sobre paper, tèxtil o altres tipus de suports. És un curs adreçat a qui ja ha participat en el curs bàsic o qui ja té coneixement de la serigrafia. Es realitzarà una petita tirada d’alguna obra proposada per l’alumne fins a un màxim de 3/4 colors. Creació dels fotolits manuals, o mecànics per la quadricromia. Un curs ideal també per realitzar treballs de finals de carrera de belles arts o carreres similars.

Preu del curs: 120€, material inclòs
El curs es realitzarà en tres sessions de 4 hores, 12 hores en total.

Reserva ja el teu curs avançat

On es fan?

Al Taller Creatiu de Ponent de Nus Creacions, c/ Castella, 4 -25003 – Lleida

Els cursos van adreçats a tota persona adulta interessada, tingui o no coneixement de serigrafia.

Per inscripcions, podeu trucar al 605 38 55 10, o enviar un e-mail a info@nuscreacions.cat

Realitzem tots tipus de cursos de serigrafia: taller per escoles, cursos de grups o personalitzats.

Els tallers de serigrafia que podem oferir per a escoles, entitats i privats.

Pensem que la formació és en continuo moviment i que tota persona té potencial per aprendre cada moment alguna cosa nova. Per això ens agrada realitzar cursos de serigrafia artesanal, i d’ençà que vam obrir el nostre taller al carrer Castella de Lleida, els vam oferir de diferents formes.
Com a professionals del sector, sempre estem investigant per a ampliar la nostra formació en disseny, serigrafia i il·lustració, i per això pensem que aquestes propostes també poden servir per tothom que vulgui aprendre noves tècniques artístiques.

Aquí seguit us descrivim una de les propostes que oferim, que és podem adaptar a segon de cada situació.

Mes informació de cursos escolars