Curs BÀSIC

Aquest Curs BÀSIC és ideal per a principiant i per refrescar la memòria abans de dur a terme els teus projectes en el nostre TALLER. Amb aquest curs gaudiràs aprenent de principi a fi la tècnica de la serigrafia i estamparàs el teu propi DISSENY en paper i en teixit, Tote Bags o Samarretes en 1 COLOR.

Preu del curs: 50€, material inclòs
Dijous o divendres (16h – 20h)

Curs LICEU

Aquest Curs LICEU és ideal per a millorar la teva tècnica amb la serigrafia i portar a terme els teus projectes en el nostre TALLER. Amb aquest curs gaudiràs aprenent més secrets de la serigrafia com registrar dos colors i estamparàs el teu propi DISSENY en paper i en teixit, Tote Bags o Samarretes en 2 COLORS.

Preu del curs: 80€ , material inclòs
Dijous o divendres (16h – 20h)

Curs PRO

Aquest Curs PRO és per petits professionals de la serigrafia que vulguin portar a terme projectes més complexos en el nostre TALLER. Amb aquest curs aprendràs més secrets de la serigrafia com registrar tres colors i estamparàs el teu propi DISSENY en paper i en teixit, Tote Bags o Samarretes en 3 COLORS.

Preu del curs: 100€, material inclòs
Dijous i divendres (16.00 h a 20.00 h)
Divendres tarda i dissabte al matí (9.00 h 13.00 h)

Curs MASTER

Aquest Curs MASTER és per apassionats de la serigrafia que vulguin portar a terme projectes en autonomia en el nostre TALLER. Amb aquest curs aprendràs tots els nostres secrets en la serigrafia com registrar treballs en quadricromia i estamparàs el teu propi DISSENY en paper i en teixit, Tote Bags o Samarretes en 4 COLORS.

Preu del curs: 120€, material inclòs
Dijous i divendres (16.00 h a 20.00 h)
Divendres tarda i dissabte al matí (9.00 h 13.00 h)

On es fan?

Al Taller Creatiu de Ponent de Nus Creacions, c/ Castella, 4 -25003 – Lleida

Els cursos van adreçats a tota persona adulta interessada, tingui o no coneixement de serigrafia.

Podeu reservar el vostre curs directament a la nostra botiga en línia

També oferim tallers de serigrafia per a escoles, academies o entitats.

Pensem que la formació és en continuo moviment i que tota persona té potencial per aprendre cada moment alguna cosa nova. Per això ens agrada realitzar cursos de serigrafia artesanal, i d’ençà que vam obrir el nostre taller al carrer Castella de Lleida, els vam oferir de diferents formes.
Com a professionals del sector, sempre estem investigant per a ampliar la nostra formació en disseny, serigrafia i il·lustració, i per això pensem que aquestes propostes també poden servir per tothom que vulgui aprendre noves tècniques artístiques.

Aquí seguit us descrivim una de les propostes que oferim, que és podem adaptar a segon de cada situació.