• Nus Creacions
  • Nus Creacions
  • Nus Creacions

Nus Creacions – Qui som

Nus Creacions és un taller creatiu ubicat a Lleida. Ens vam enamorar de la tècnica de la serigrafia i de les seves múltiples aplicacions i per això ens hem especialitzat en estampació tèxtil. Des del 2013 treballem a Ponent, oferint serveis de disseny, gràfic i web, i de serigrafia artesanal. Estem oberts a nous reptes i contínuament estem experimentant amb altres tècniques, materials i tots tipus de tècniques de personalització.

Realitzem estampacions a mida per artistes, il·lustradors, dissenyadors gràfics i particulars.
Nus Creacions és un petit taller artesanal on tots els processos són totalment manuals. Treballem en petites i mitjanes quantitats, implicant-nos en cada projecte per a buscar la millor opció entre totes les possibilitats i tècniques creatives.

Si vols demanar-nos un pressupost, contacta’ns al info@nuscreacions.cat o truca’ns al 973 044 340.

Que és Nus Creacions

Nus Creacions és un projecte de Maurizio Sartori, un dissenyador italià que fa alguns anys crea, investiga i treballa amb la serigrafia i altres tècniques artístiques a Ponent.

Amb la col·laboració d’Ariadna Nieto Espinet neix la nostra primera col·lecció de jocs i complements de disseny infantil, “No tots els monstres són dolents”. Altres col·laboracions i projectes ara mateix neixen gràcies a WEST PRINTERS.

Tot allò que fem té una història al darrere i s’ha concebut com una eina pedagògica que potenciï la curiositat, que deixi fluir la fantasia i que afavoreixi el desenvolupament de la imaginació de petits i grans. Donem prioritats a tècniques manuals i petites tirades i material de qualitat amb certificat de qualitat i de respecte del medi ambient i per als treballadors del món tèxtil.

Les nostres habilitats

Disseny 90%
Serigrafia 95%
Il·lustració 85%
Disseny gràfic/web 90%

Emprenedor autònom

Col·laboradora

Maurizio Sartori
Maurizio SartoriDissenyador i serigraf
Des de fa més de 20 anys, he estat estudiant, investigant i experimentant en el camp del disseny i les belles arts. Em vaig enamorar de la serigrafia i des del 2013 vaig fundar Nus Creacions, un projecte on realitzo els meus i els vostres millors projectes d’estampació artesana. Utilitzo principalment la serigrafia, una tècnica manual mil·lenària per imprimir tèxtil, obres gràfiques i edicions limitades, que no ha trobat rivals i que encara és molt actual i única.
Nus Creacions
Nus CreacionsTaller Creatiu
Treballem principalment amb la serigrafia artesanal, el disseny i la il·lustració. Ens encanten els reptes i els experiments, per això no diem no a res, en l’àmbit del disseny i del treball manual a petita escala. A més, contínuament busquem col·laboracions amb dissenyadors i il·lustradores de Ponent.
Marina Revilla Sol
Marina Revilla SolDissenyadora
Marina Revilla es va apassionar pel món de la serigrafia arran del seu projecte de “La Bossa de Lleida”. Té una formació en disseny d’interiors i disseny gràfic a l’Escola de la Llotja de Barcelona. Col·labora amb el nostre taller de Nus Creacions amb moltes idees joves i creatives.

Els nostres clients satisfets