Vés al contingut

NOVETATS EN LA COL·LECCIÓ ARQUITECTURA OBLIDADA

Hi ha molts edificis de la nostra ciutat que passa desapercebut i que ni tant sol ens parem a contemplar durant la nostra rutina diària. Aquesta nostra petita col·lecció d’arquitectures oblidades des d’avui té un altre edifici entre les seves files. Us presentem un nou “vell” edifici: La Casa de La Lira.

És un edifici estret i allargat situat a l’Avinguda Blondel n° 90 de Lleida. És un excel·lent model d’arquitectura modernista caracteritzat per la forma de les estructures que és trobem als finestrals adornant tot l’edifici. Aquestes formes que presenten les finestres podem relacionar-les amb semblança d’una Lira.

L’arquitecte Francesc de Paula Morera i Gatell que és l’autor d’aquesta obra, va dur a terme aquesta edificació l’any 1922 i avui en dia és considerada un bé cultural d’interès local.

Pots trobar més informació a la fitxa del producte, que també us enviarem amb el certificat d’autenticitat que acompanya totes les nostres prints per confirmar-ne la unicitat i l’originalitat.

Totes les serigrafies que realitzem manualment a quatre colors, són de tirada limitada i signades pels autors, Marina Revilla i Maurizio Sartori. Encara tenim diverses unitats del Palau de Vidre, del Mercat del Pla i ara també de la Casa de la Lira. També fa part de la col·lecció La Farinera, però al passat Mercat de les Idees de Nadal, vam esgotar totes les copies. Segurament una de les obres que ens ha sortit millor, que més ha agradat, pot ser perquè també és la més amagada, i un dels edificis més estimats pels lleidatans i lleidatanes.

Podeu comprar una d'aquestes serigrafies directament a la nostra pàgina web, seguint els enllaços de les imatges que trobeu a sota d'aquest text. Moltes gràcies per participar en aquest projecte i no oblidar el nostre patrimoni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *