Vés al contingut

10 anys de Nus Creacions

Ja són 10 anys que existeix Nus Creacions, quina fita! Des de la llavor que vam sembrar aquell estiu del 2013 no ens esperàvem pas arribar tan lluny! Durant tots aquests anys han canviat moltes coses. El projecte s’ha transformat, han passat de coses bones i de coses no tan bones. Hem aconseguit executar projectes que ens han il·lusionat amb bons clients i amics (per sort la majoria d’ells), i potser altres projectes no han sortit tan bé com volíem, però això sí, sempre hem donat el millor de nosaltres, per aconseguir que cadascú de vosaltres quedes contentes.

Dibuixant l'espai del taller el 2013

Des del garatge d’un poble del Segrià (Benavent de Segrià) on vam començar el 2013, ens vam traslladar el gener del 2017 al nostre taller actual al Carrer Castella a la ciutat de Lleida. Encàrrec darrere encàrrec el temps passa molt ràpidament i en un pim-pam ja es juliol del 2023 i aquí estem i aquí seguim. Cal celebrar aquesta fita com toca! Aixi també redissenyat la nostra pàgina web, per fer-la més àgil i clara. Què us sembla?

Cal celebrar aquesta fita com toca! Així que a més de redissenyat la nostra pàgina web, per fer-la més àgil i clara (ja ens direu que us sembla) volem celebrar la nostra primera DÈCADA amb vosaltres amb una FESTA com toqui, aquest pròxim dijous 6 de juliol de 2023!

Un AFTER WORK PARTY amb tots de detalls:

Dijous 6 de juliol 2023 a partir de les 19:00 h fins les 21:00 h

El taller de Nus Creacions us convida a una FESTA demostració de SERIGRAFIA perquè ja son 10 anys que ens coneixem!

Vine i estampa una tote-bag amb una il·lustració original del nostre amic artista resident Joon que t’enduràs al marxar.

Música

Amb la col·laboració de Ponent Roots punxarà música Edu Blasi.

Pizza + beguda

Tampoc faltarà pizza de la bona i begudes per refrescar-nos de la calor.

Aprofita per comprar algun detall i producte únic del nostre taller!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *