Vés al contingut

Serveis de Serigrafia

Si ho tens clar com demanar un pressupost de Serigrafia, envia’ns un correu detallat, si no primer t’aconsellem llegir molt bé la informació que et facilitem en aquesta pàgina.

Serveis d'impressió

Oferim SERVEI D’ESTAMPACIÓ per a il·lustradors, dissenyadors, petites marques, empreses i festivals. Edicions limitades, fetes a mà i en serigrafia amb els millor materials del mercat: TOTE-BAGS, SAMARRETES, DESSUADORES, LÀMINES, PÒSTERS, OBRES, etc.

Realitzem tots els nostres encàrrecs principalment en SERIGRAFIA i amb TINTES ECOLÒGIQUES AMB BASE AIGUA i de manera 100% MANUAL. Cada projecte és una edició limitada d’un MÍNIM DE 10 UNITATS.

Com funciona la SERIGRAFIA?

Per estampar un projecte en serigrafia cal preparar primer LA PANTALLA i posteriorment procedir a ESTAMPAR. L’estampació pot ser molt ràpida mentre preparar una pantalla pot arribar a suposar un mínim d’una hora de treball meticulós. És per això que com més gran sigui l’edició, més econòmica resulta, ja que es reparteix el cost fix (la preparació de la pantalla) entre totes les unitats.

A més, l’estampació en serigrafia funciona per CAPES. S’estampa un color, s’asseca, s’estampa el següent color i així endavant. Com més colors més cara i difícil resultarà l’estampació perquè a més cal “quadrar” (fer el REGISTRE) un color amb un altre color per compondre l’estampa final. I tot això ho fem de manera MANUAL.

Hi ha diferent tipus de TINTES pels diferents materials que es poden estampar: tèxtil, paper, fusta, plàstic, vidre, etc. Nosaltres treballem bàsicament amb LACAS de base aigua, que són tintes opaques aptes per tèxtil i ACRAMINES tintes transparents.

Aquestes últimes tintes permeten la MULTIPLICACIÓ DE COLORS. És a dir, que superposant dos colors podem obtenir un tercer color. Per exemple, si estampem amb tinta groga i tinta vermella podrem aconseguir un tercer color, el taronja. Per això haurem de superposar adequadament (mitjançant el registre) un color sobre un altre; i dotar de transparències aquestes tintes per facilitar la multiplicació de colors.

Demana el treu Pressupost!

Ara que ja saps com funciona la serigrafia, ens pots enviar un correu amb la informació mínima necessària i et contestarem en poc dies.

Recorda que en serigrafia fem treballs d’un MÍNIM DE 30 UNITATS. Indica’ns la màxima informació possible com per exemple el COLOR DE LES TINTES que vols, si es tracta d’estampació tèxtilo paper, si vols que estampem sobre teixit FOSC o CLAR, la qualitat de la roba que necessites (econòmica, mitjana o alta qualitat), etc., etc.

Tractar-se d’un procés artesanal necessitem disposar d’un mínim de MARGE DE TEMPS entre l’acceptació del pressupost i l’estampació i el lliurament posterior de ls comanda completa. Aquest marge normalment és de 5/7 dies laborals, depèn de la disponibilitat i estoc de la roba i del material.

Els productes més estampats!

icono-samarreta

Samarretes

Una edició de 50/100 unitats de samarretes, estampades a un color ja és una bona tirada on et podem aplicar un preu molt competitiu, encara que sigui un treball totalment artesanal.

icono-dessuadora

Dessuadores

Tenim en catàleg dessuadores de molt bona relació qualitat/preu i una tirada de 30/50 unitats ja amortitzat bé els preus de producció inicial de pantalla i fotolit.

icono-totebags

Tote Bags

Les Tote BAGS són les bosses de compra més utilitzades actualment. El producte és molt competitiu i estampar a un color o dos és ideal! A més a més, n’hi ha de cotó orgànic o de cotó reciclat.

La Bossa de Lleida

D’ençà que vam conèixer el taller de Nus Creacions, ja no ho vam deixar! El tracte amb el Maurizio és directe i proper. Els productes són de la millor qualitat que es pot trobar al mercat, ecològic i sostenibles. Els serveis que ofereixen són ideals per al nostre projecte, i per això continuem estampant amb ells.

marina-quisom

Marina Revilla

Artista/ Interior Designer

Encara tens dubtes?​

Si tot el que t’he explicat et resulta complicat i tens encara algun dubte, truca’ns i ho acabem de comentar!