Vés al contingut

Serveis de Disseny

Disseny: gràfic, editorial, web i corporatiu

Disseny gràfic

El disseny gràfic és un camp que ens agrada molt, ja que és una disciplina molt creativa i és la base que necessites per realitzar la comunicació del teu projecte. A partir d’una senzilla idea, et podem ajudar a crear un nou logotip per la teva empresa, pel teu equip, grup, escola o per a qualsevol mena de projecte.

Disseny editorial

Podem maquetar i elaborar qualsevol producte editorial de petit i de gran format: targetes de visita, fulletons, cartolines, díptics, revistes, llibres, catàlegs, adhesius, vinils, cartells, pòster, tanques publicitaries, pancartes, lones i teles publicitàries, expositores, roll-up, embalatge, bosses, etc.

Disseny web

Elaborem un projecte web des de la A fins a la Z, ens podem ocupar de tot el procés: des de la contractació del domini i de l’allotjament fins al disseny amb el sistema i la tecnologia millor i més eficient en l’actualitat i sobretot l’adaptem al teu gust de la manera més eficient i al teu gust.

Disseny corporatiu

Com a disseny corporatiu entenem tot el conjunt de disseny que necessita el teu projecte, club, empresa o entitat. Si ens encarregues aquest tipus de feina, podem gestionar d’una manera molt creativa i completa de tots els elements en conjunt. Aquí fusionem tots els aspectes del disseny, curant la imatge de tots els suports digital i físic que necessites i personalitzat completament segons les vostres necessitats.

Disseny Corporatiu

Aquest projecte que hem realitzat i cuidem des de fa alguns anys és un bon exemple de disseny corporatiu que implicat un seguiment complert sobre tots els aspectes que necessites el Club Esportiu Gessers d’Algerri, per a executar les seves activitats.

Encara tens dubtes?​

Si tot el que t’he explicat et resulta complicat i tens encara algun dubte, truca’ns i ho acabem de comentar!