Vés al contingut

Catàlegs

Treballem amb les millors marques de roba del mercat!

Oferir productes que respectin les persones, el medi ambient i els clients. Elaborar roba més autèntica i més responsable que tothom pugui portar i vendre amb orgull. Peces que fomentin un canvi en la indústria tèxtil, elaborades de manera més humana, ètica i ecològica.

T´oferim més de 50 marques i 2.100 productes amb una àmplia gamma de colors. Peces a la moda i amb tot l’espai que necessites per a la decoració.

Una col·lecció que inclou productes respectuosos amb el medi ambient i en el disseny dels quals hem tingut en compte cada detall i els clients.

Benvingut al món de les samarretes genials i responsables, que combinen estil i ètica forts. No s’assumpte de la lent, està usant la samarreta orgànica o en conversió orgànica més moderna del mercat.

Makito

També us oferim el catàleg de producte comercial personalitzable més gran del món, per qualsevol necessitat que tingueu amb el vostre projecte: llapis, llibretes, ampolles, cantimplores, gorres, tecnologia i accessoris, restauració, festes, etc., etc.

Encàrrecs especials?​

Si la teva idea no encaixa en cap categoria i creus que et podem ajudar, truca’ns, que ho parlarem!