Artistes de WEST PRINTERS

En aquesta pàgina us presentem els artistes que ja formen part d’aquesta petita comunitat d’estampadors de West Printers que estem promocionant a Nus Creacions. Som dissenyadores, il·lustradors i artistes de diferents rams que ens unim amb la tècnica de la serigrafia, perquè és una de les tècniques més practiques, immediates i duradores de les Belles Arts. Aquí podeu veure els perfils de cada artista i després podeu veure les seves obres a la nostra botiga.

Marina Revilla Sol
Marina Revilla SolDissenyadora
Marina Revilla es va apassionar pel món de la serigrafia arran del seu projecte de “La Bossa de Lleida”. Té una formació en disseny d’interiors i disseny gràfic a l’Escola de la Llotja de Barcelona. Col·labora amb el nostre taller de Nus Creacions amb moltes idees joves i creatives.
Edu Blasi
Edu BlasiIl·lustrador i dissenyador
Sota l’àlies d’@educat_ trobem l’Edu Blasi, un il·lustrador i dissenyador lleidatà amb un estil senzill i personal i una obra variada on predomina el traç manual i la línia pura. El seu portfoli està força lligat al món de la música, des de la imatge de Ponent Roots a diverses portades de discos o pòsters de concerts. Durant el confinament va crear la sèrie “Stay Home” publicant cada dia una il·lustració a Instagram d’accions quotidianes.
Joan Giralt
Joan Giralt Il·lustrador i animador
Joan Giralt “Joon” és il·lustrador i animador. Basa les seves obres en la línia, la simplificació de formes i l’aglomeració de conceptes. En aquestes tracta tota mena de temàtiques, des d’obres amb crítica social fins a obres més introspectives o metafísiques. Col·labora amb el nostre taller de Nus Creacions com a il·lustrador i estampador.
Matias Tolsà
Matias Tolsà Il·lustrador
Publica les seves il·lustracions i vinyetes a la nova revista Orsai (Argentina), La Directa (Catalunya), videovinyetes a Els Matins de TV3, i caricatures a Catorze (Catalunya) i a la revista El Jueves (Espanya). Il·lustra continguts per a les companyies Tombs Creatius i El Sidral, realitza caricatures per encàrrec a través de la seva marca caricatura.cat i dirigeix l’Escola d’art Ermengol, on també dona classes de dibuix a infants i adolescents.