Vés al contingut

West Printers / Artistes

La primera Comunitat de Ponent d’artistes, il·lustradores i dissenyadores que estampen les seves obres amb SERIGRAFIA i en edicions limitades!

Artistes de WEST PRINTERS

En aquesta pàgina us presentem els artistes que ja formen part d’aquesta petita comunitat d’estampadors de West Printers que estem promocionant a Nus Creacions. Som dissenyadores, il·lustradors i artistes de diferents rams que ens unim amb la tècnica de la serigrafia, perquè és una de les tècniques més practiques, immediates i duradores de les Belles Arts. Aquí podeu veure els perfils de cada artista i després podeu veure les seves obres a la nostra botiga.

Marina Revilla

Artista/ Interior Designer

Marina Revilla es va apassionar pel món de la serigrafia arran del seu projecte de “La Bossa de Lleida”. Té una formació en disseny d’interiors i disseny gràfic a l’Escola de la Llotja de Barcelona. Col·labora amb el nostre taller de Nus Creacions amb moltes idees joves i creatives.

Joan Giralt

Il·lustrador i animador

Joan Giralt “Joon” és il·lustrador i animador. Basa les seves obres en la línia, la simplificació de formes i l’aglomeració de conceptes. En aquestes tracta tota mena de temàtiques, des d’obres amb crítica social fins a obres més introspectives o metafísiques. Col·labora amb el nostre taller de Nus Creacions com a il·lustrador i estampador.

Edu Blasi

Il·lustrador i dissenyador

Sota l’àlies d’@educat_ trobem l’Edu Blasi, un il·lustrador i dissenyador lleidatà amb un estil senzill i personal i una obra variada on predomina el traç manual i la línia pura. El seu portfoli està força lligat al món de la música, des de la imatge de Ponent Roots a diverses portades de discos o pòsters de concerts. Durant el confinament va crear la sèrie “Stay Home” publicant cada dia una il·lustració a Instagram d’accions quotidianes.

Matias Tolsà

Il·lustrador

Publica les seves il·lustracions i vinyetes a la nova revista Orsai (Argentina), La Directa (Catalunya), videovinyetes a Els Matins de TV3, i caricatures a Catorze (Catalunya) i a la revista El Jueves (Espanya). Il·lustra continguts per a les companyies Tombs Creatius i El Sidral, realitza caricatures per encàrrec a través de la seva marca caricatura.cat i dirigeix l’Escola d’art Ermengol, on també dona classes de dibuix a infants i adolescents.