West Printers ja és aquí!

Des de Nus Creacions ens volem fer promotors i mecenes de una nova comunitat de estampadors i artesans: els WEST PRINTERS. Artistes, il·lustradors i dissenyadores de Lleida que vulguin col·laborar amb el nostre taller de serigrafia manual.

Actualment a la nostra botiga en línia estan els treballs de la Marina Revilla, de l’Edu Blasi, del Joon Giralt i del Matias Tolsà. Aquest es l’espai on volem presentar les obres i els productes de diferents artistes locals, que estiguin interessats a realitzar petites tirades limitades de les seves creacions amb la tècnica de la serigrafia.

A partir de l’experiència que hem madurat treballant a Nus Creacions desde 2013, considerem que el productes amb més potencial són: samarretes, dessuadores, bosses totebag i prints sobre paper.

Òbviament deixem espai per a la creativitat i a disposició tots els productes dels nostres catàlegs per si voleu proposar alguna cosa diferent: roba de tota mena (orgànica, natural, eco, etc.) però també productes promocionals i més econòmics com tasses, gorres, llibretes, bolis, motxilles i també tecnologia. Podeu veurel’s tots en la secció dedicada de la nostra web.

Com funciona?

Hi ha dues opcions possibles per a comercialitzar les vostres creacions. Una és la venda en línia sota comanda prèvia. L’altra és la realització d’una tirada limitada, que comporta una petita inversió inicial.

Deixem a disposició dels artistes tots els nostres coneixements i conjuntament realitzarem tot el procés de presentació a la pàgina web dels nous productes: maquetació gràfica dels mockups, actualització de la pàgina web, gestió de les comandes, producció dels productes i enviaments als clients.

Els WEST PRINTERS podran triar l’opció de col·laboració que més li encaixa, concentrar-se si prefereixen només en la part creativa, o d’igual manera implicant-se també en el procés d’estampació manual al taller.

Que hi guanyo?

La proposta econòmica, trets les despeses de producció (preus productes, despeses d’estampació i enviament), consisteix en repartir els beneficis nets entre Nus Creacions i l’artista. La percentual del beneficis a repartir pot variar segons la implicació de les dues parts en tot el procés: 70/30, 60/40, 50/50, 30/70.

Hi ha dues maneres d’entrar a fer part de WEST PRINTERS LLEIDA: la primera és que ja en fas part perquè t’hem contactat nosaltres perquè ens encanta la teva obra, la segona és enviar-nos un correu a info@nuscreacions.cat. Que esperes?

Formació

Vols fer part de WEST PRINTERS LLEIDA?
Podràs utilitzar el nostre taller i les nostres eines de treball per a realitzar les teves tirades de serigrafia sobre tèxtil i paper.
Prèviament és obligatori realitzar com a mínim els primers dos dels nostres Cursos de Serigrafia, per a poder utilitzar en total seguretat tots els espais i els instruments del nostre taller.