Vés al contingut

West Printers

La primera Comunitat de Ponent d’artistes, il·lustradores i dissenyadores que estampen les seves obres amb SERIGRAFIA i en edicions limitades!

Que és West Printers?

Des de Nus Creacions ens volem fer promotors i mecenes de una nova comunitat de estampadors i artesans: els WEST PRINTERS. Artistes RESIDENTS, il·lustradors i dissenyadores de Lleida que vulguin col·laborar amb el nostre taller de serigrafia manual.

Actualment a la nostra botiga en línia estan els treballs de la Marina Revilla, de l’Edu Blasi, del Joon Giralt i del Matias Tolsà. Aquest es l’espai on volem presentar les obres i els productes de diferents artistes locals, que estiguin interessats a realitzar petites tirades limitades de les seves creacions amb la tècnica de la serigrafia.

 

A partir de l’experiència que hem madurat treballant a Nus Creacions desde 2013, considerem que el productes amb més potencial són: samarretes, dessuadores, bosses totebag i prints sobre paper.

Òbviament deixem espai per a la creativitat i a disposició tots els productes dels nostres catàlegs per si voleu proposar alguna cosa diferent: roba de tota mena (orgànica, natural, eco, etc.) però també productes promocionals i més econòmics com tasses, gorres, llibretes, bolis, motxilles i també tecnologia.

Com funciona?

Deixem a disposició dels artistes tots els nostres coneixements i conjuntament realitzarem tot el procés de presentació a la pàgina web dels nous productes: maquetació gràfica dels mockups, actualització de la pàgina web, gestió de les comandes, producció dels productes i enviaments als clients.

Els WEST PRINTERS podran triar l’opció de col·laboració que més li encaixa, concentrar-se si prefereixen només en la part creativa, o d’igual manera implicant-se també en el procés d’estampació manual al taller.

Hi ha dues opcions possibles per a comercialitzar les vostres creacions. Una és la venda en línia sota comanda prèvia. L’altra és la realització d’una tirada limitada, que comporta una petita inversió inicial.

Coneix els artistes de WEST PRINTERS >>>​

Encara tens dubtes?​

Hi ha dues maneres d’entrar a fer part de WEST PRINTERS LLEIDA: la primera és que ja en fas part perquè t’hem contactat nosaltres perquè ens encanta la teva obra, la segona és enviar-nos un correu a info@nuscreacions.cat. Que esperes?