Vés al contingut

Serveis d'Il·lustració​

Envia’ns un correu detallat per demanar el teu projecte d’il·lustració.

Serveis d'Il·lustració​

La il·lustració és un procés creatiu artístic que implicat total llibertat per a qui ho realitza. L’estil i el traç d’un artista és la seva firma, la seva identitat i és molt reconeixible. Tot i això, un bon dissenyador es pot adaptar a cada encàrrec i personalitzar també una il·lustració segons les necessitats del client. Així que esperes en encarregar-nos les teves il·lustracions?

Com funciona?

Si ets il·lustrador/ra i tens les teves il·lustracions i vols estampar-les en serigrafia, mirat el nostre Servei de Serigrafia, és una tècnica ideal per a fer una sèrie limitada de làmines, numerades i de qualitat. Si ens vols encarregar unes il·lustracions personalitzades, per al teu projecte, ens pots contactar directament i en parlem.

Premi 2N

Per l’Ateneu Cooperatiu La Baula, hem realitzat una il·lustració personalitzada per un premi de memòria històrica. Hem dut a terme la il·lustració de la façana del Liceu Escolar, un edifici d’una escola de Lleida, lamentablement bombardejat durant la guerra civil per l’aviació feixista italiana.

Encara tens dubtes?​

Si tot el que t’he explicat et resulta complicat i tens encara algun dubte, truca’ns i ho acabem de comentar!