Posem a disposició tots els nostres coneixements i els nostres serveis tan per a empreses com per privats amb un tracte personalitzat i adequat a cada projecte. Disseny, serigrafia i il·lustració són els principals àmbits d’actuació de Nus Creacions.

Coneixem el territori i estem en contacte amb artistes i professionals de diferents sectors que comparteixen la nostra filosofia i cuiden al màxim tots els detalls perquè el teu projecte quedi perfecte.

SERIGRAFIA

Ens hem especialitzat en la serigrafia artesanal, sobretot en l’estampació tèxtil. També podem estampar sobre paper, fusta i metacrilats. Ens agraden el reptes i estem disposats a acceptar qualsevol nova proposta.

Aquesta tècnica és una de les més antigues i artesanes que ens permet transferir, a través d’una superfície a la qual s’aplica tinta, una imatge traçada en una plantilla para reproduir-la en una altra superfície.

Et convidem a llegir la nostra “guia per estampar” on podràs trobar tots els detalls per una correcta preparació del teu projecte.

SERVEIS DE SERIGRAFIA

Els encàrrecs que realitzem més sovint, són estampacions de samarretes, dessuadores bosses, normalment a un color, ja que és la via més econòmica. Però també oferim la possibilitat d’estampar fins a 4 colors sobre roba, i sense límit de colors per a paper i obra gràfica.

A continuació, deixem un tarifari indicatiu amb material bàsic (top seller) de samarretes i bosses, que només és un exemple de totes les opcions possibles que hi ha treballant amb la serigrafia artesanal. Per a un pressupost personalitzat, contacteu directament amb nosaltres o tràmit formulari o escrivint al nostre correu.

* També oferim proveir-vos tots tipus de productes de serigrafia: pantalles, regletes, espàtules, tintes, emulsiones, etc.

DISSENY

El “concept” i el”breafing” són la base d’un disseny potent i innovador. Així que si necessites assessorament amb el teu projecte, et ronda una idea pel cap i vols donar-li forma però no saps com, no dubtis a contactar-nos. Estudiarem la teva proposta, t’assessorarem en la manera millor, perquè el teu projecte sigui tot un èxit.

IL·LUSTRACIÓ

Realitzem per encàrrecs il·lustració, logotip, o maquetació gràfica segons les vostres necessitats. A més a més si vols plasmar una il·lustració amb serigrafia, nosaltres ens n’encarreguem. Escriu-nos directament per a un pressupost.

LLOGUER DEL TALLER per hores/dies

Taula de treball, llum natural, zona de descanso, wifi, taller de serigrafia artística, tèxtil, paper o fusta. Aquí pots estampar qualsevol cosa en petites o mitjanes tirades. També disposem d’un petit taller de fusteria amb maquinaria i suport tècnic.

L’espai-taller, dividit en 3 zones, està a disposició de dissenyadors/es, il·lustradors/es i creatius de tot tipus:

  1. Un espai multidisciplinari/ botiga per treballar amb diferents tècniques, realitzar cursos, exposar i vendre les obres realitzades.
  2. Un espai taller/ estampació amb l’equipament adequat per treballar amb la serigrafia i amb un petit espai de fusteria.
  3. Un espai estudi/ disseny per la ideació i el desenvolupament de la part més creativa, amb el suport d’eines informàtiques i manuals.
Taller 1 persona
Hora 15 €
Dia 90 €

 

*Tarifes vàlides per qui ha participat en un curs de formació de Nus Creacions o que té coneixements de serigrafia.