Vés al contingut

Fora ESTOC! Tots els productes que queden d’oferta!

Bodys, samarretes, coixins i contes de la nostra col·lecció de Monstres d’oferta a partir de 5 €.

Des del meravellós món de la nostra col·lecció “No tots els monstres són dolents” volem fer una crida a tots els nens i les nenes que ja ens coneixen, i també als que encara no, que ens ajudin a sortir d’aquesta situació monstruosa en què totes ens hem trobat per culpa d’aquesta pandèmia.

Durant aquests mesos ens hem vist obligats a parar i buscar alternatives per a seguir endavant i no tancar el nostre petit negoci artesanal: mascaretes, feines extres, nous projectes, estratègies de màrqueting, etc.

Tots els productes de la col·lecció a partir de 5 €. Productes únics, de tirada limitada, estampats en serigrafia manual, amb tres, quatre o cinc colors. Productes amb històries de monstres bons, que ens han acompanyat d’ençà que vam crear aquest nostre petit projecte.

El conte, auto editat, escrit per nosaltres, més de seixanta pàgines totes a colors, amb quatre històries úniques i divertides dels nostres quatre monstres preferits, al preu excepcionals de 5 €.

A més podeu comprar també samarretes, bodys, dessuadores, coixins i vestits, tots per 10 o 15 €.

Tot seguit us deixem els tipus de productes que estan en oferta, podeu verificar les talles disponibles entrant a la pàgina de cada producte.

Bodys per a nadons de dues talles, 3/6 mesos i 6/12 mesos, de cotó orgànic i de cotó 100%, colorits, divertits i pràctics.

Samarretes de cotó 100% i de cotó orgànic des de 2/3 anys fins a 7/8 anys.

Coixins de pèl de monstres, un joc que es menja les pors que tenim encara en quatre models únics, estampats i cosits a mà.

Samarretes de màniga llarga de cotó orgànic, ens queden dos models de 4/5 anys i de 6/7 anys.

Dessuadores de 5/6 anys i de 7/8 anys ideals per a fer excursions a la muntanya per anar a buscar el Tamarro.

Pijames de 6/12 mesos i vestitis de 4/5 i 6/7 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *