Vés al contingut

Serigrafia d’artista de Gabriel Pérez Bolaño

Serigrafia a quatre colors amb acabats en aquarel·la sobre paper de 300 gr.

Galleria Indecor

Comitent

Còpies d’artista de Gabriel Pérez Bolaño, estampades en serigrafia artesanal per Maurizio Sartori, a quatre colors, sobre làmines de paper de gravat de 300 grams. Hem estampat 100 còpies, totes firmades i numerades per l’artista, i acabades d’il·luminar amb un cinquè color, el groc més clar, pintat amb aquarel·la pel mateix Gabriel. Així que a més de la delicadesa de l’estampat de cada capa de color amb la serigrafia, hem afegit més valor a les còpies d’artista, gràcies amb un toc únic i personal de Gabriel Pérez Bolaño, que s’integra en l’equilibri i l’harmonia del pattner de colors que vam triar.

El procés va començar amb la realització manual dels quatre fotolits, utilitzant l’obra original com a referència, per a poder realitzar les quatres pantalles necessàries per a estampar cada color. En tot moment vam assessorar l’artista per realitzar de la manera correcta els fotolits, fent-li costat i realitzant diferents proves de colors per triar la gamma cromàtica per a poder realitzar les còpies finals.
Va ser tot un honor poder treballar amb el Gabriel, ja que és un jove pintor lleidatà, que té una trajectòria molt interessant, un seu traç característic i d’òptim nivell tècnic.

Un agraïment especial al Piti de la Galeria INDECOR per comptar amb nosaltres.