petitscamaleons-2014

Dissabte i diumenge 4 i 5 d’octubre, vam muntar la nostra parada al Festival Petits Camaleons de Sant Cugat del Vallés. Per als nostres monstres de ponent ha estat una experiència nova i molt gratificant. El Pele ha gaudit molt dels grups de música i algunes famílies inclús ens van dir que l’havien vist ballant, al concert de la Troba Kung-fu, a primera fila amb tots els nens i nenes. Aprofitant els últims dies de sol i bon temps molta gent es va acostar a l’Auditori de Sant Cugat per passar un dia genial en família i amics/es.

Ens va encantar poder participar i contribuir a fer més gran el festival i a mantenir el bon rotllo contagiós que es respirava. Ens va encantar que ens vinguéssiu a veure a la zona destinada als artesans/es i paradistes.
Han estats dos dies de mercat que han valgut la pena haver viscut i que gràcies a la molt bona companyia d’altres projectes genials i de les persones increïbles que hi ha al darrere, ens n’hem anat amb les piles ben carregades gràcies al caliu, els consells i les sinergies que ens ajuden a continuar creant i creixent. Moltes gràcies a Pipiripops, Julie&Jane, Treschanchitas i Camino per la vostra companyia i per haver-nos acollit tan bé. Esperem trobar-vos en el proper festival!

nuscreacions-petitscamaleons

Unes gràcies també als nombrosos artistes del cartell: Manel, Txarango, Troba Kung-fu, Lax’n’Busto, La iaia, Quart Primera, i molts més; que han animat els espais amb la seva música. També unes gràcies ben especial a l’organització per haver-nos cedit un espai dins d’aquest festival que esperem que creixi any rere any!

Ens encantaria repetir en la pròxima edició!

p.d. Unes gràcies especial a l’Aran que ens va acompanya els dos dies i ha fet una molt bona feina!