Els tallers de serigrafia que podem oferir per a escoles, entitats i privats.

Pensem que la formació és en continuo moviment i que tota persona té potencial per aprendre cada moment alguna cosa nova. Per això ens agrada realitzar cursos de serigrafia artesanal, i d’ençà que vam obrir el nostre taller al carrer Castella de Lleida, els vam oferir de diferents formes.
Com a professionals del sector, sempre estem investigant per a ampliar la nostra formació en disseny, serigrafia i il·lustració, i per això pensem que aquestes propostes també poden servir per tothom que vulgui aprendre noves tècniques artístiques.

Aquí seguit us descrivim una de les propostes que oferim, que és podem adaptar a segon de cada situació.

Estampa’t la teva bossa

Taller/demostració de serigrafia artesanal

El taller preveu una petita introducció teòrica i pràctica a la tècnica de la serigrafia artesanal. Participant en el taller, podreu estampar amb una tècnica d’estampació professional una bossa o motxilla amb un disseny original i personalitzat.

Aquest format que hem pensat per a nens a partir de 5/6 anys, ho vam realitzar diferents vegades a Lleida, i també fa pocs dies a l’Escola Catalunya de Navarcles (Manresa) i va ser tot un èxit.

Vam dividir la classe en dos espais de treballs. El primer espai va ser dedicat a la serigrafia, on els nens i les nenes van poder estampar amb un tinta tèxtil base aigua, les motxilles amb un disseny realitzat especialment per a ells. Estampar amb la pantalla i la racleta, és una operació relativament rapida, que però té molta màgia quan es pot veure el resultat, ja que la tinta queda perfectament al lloc on ha d’anar, si tot es realitza correctament. Així que els petits, un per un i amb la nostra ajuda, han pogut realitzar la seva motxilla.

En el segon espai de treball hem treballat amb la tècnica de l’estencil per entendre millor el concepte dels colors en capes, amb dues plantilles retallades, hem pintat la mítica banana de Andy Warhol.

També vam afegir un treball més senzill però necessari, posar color a una fotocòpia en blanc i negre del mateix pot de tomata de la motxilla d’Andy Warhol, perquè cada nen i nena esperes tranquil al seu lloc el seu torn, tot i que això no és sempre fàcil, amb tants de colors i coses per fer durant el taller:

“És sempre molt gratificant veure les cares de felicitat de les nenes, un cop que veuen el resultat de què han creat.”