Fa molt de temps que no escrivim al blog. Per sort hem estat molt ocupats en treballar al taller i tirar endavant el nostre projecte. L’últim any i mig, al nou Taller Creatiu de Ponent, no hem parat d’estampar encàrrecs de serigrafia, assessorar i realitzar dissenys personalitzats, oferir cursos de formació de serigrafia i llogar el taller a dissenyadors i artistes que han volgut col·laborar amb nosaltres, donant suport al meu nostre projecte de taller de serigrafia.

També va ser importat l’ajuda d’amigues i amics molt pròxim al projecte. Sense elles no hauríem pogut aguantar el pes i l’estrès que provoca mantenir un projecte autònom, amb un lloguer i unes despeses fixes cada mes.

Sempre parlo en plural si ho sé, però és que mai he estat sol, durant aquests 5 anys molt intensos de Nus Creacions. Si d’acord, realment és un projecte autònom, meu, del Mao, però és que tots els que m’encarregueu una feina realment aporteu un granet de sorra, perquè el projecte segueixi d’en peu.

I per això mai em sento sol, o quasi!
És dur, no és gens fàcil tirar endavant cada dia, tal com estan les coses, i així aprofito un moment de calma, per escriure aquest petit post i donar-vos les gràcies a totes i tots els que heu passat per taller.

Seguim treballant en nous projectes, estiguin connectats, que aviat em passaran coses bones!