Aquest passat mes de maig hem començat una col·laboració amb una nova il·lustradora que s’obre camí per ponent.
Es diu Katxapanda i un dia ens va contactar per saber si podíem estampar els seus dissenys.

Katxapanda i NusCreacions de seguida ens vam agradar. Ella buscava algú que estigués a prop i que tingués una filosofia de treball propera i de proximitat i a nosaltres també ens van agradar de seguida el seu estil. Ja sabem prou bé que a Lleida i província hi ha molt nivell i molta gent creativa, i amb ella ho vam confirmar un altre cop. I com que ens encanten les col·laboracions, doncs dit i fet!

El cas és que hem encaixat molt bé, i després d’haver arribat a un acord entre les dues parts, hem apostat per produir tres il·lustracions diferents. Les unes molt finetes, divertides i totalment de ponent! Estem segurs que us agradaran. Les hem estampat sobre peces de roba, de cotó 100% i cotó orgànic, per a totes les edats: samarretes per adults i per nens, bodys per nadons i bosses tote bags per tothom! Hem fet una petita tirada per cada model, però suficient per començar a donar-se a conèixer.

Desitgem molta sort a la Katxapanda, tot i que amb la seva creativitat i frescor estem segurs/es que no n’hi faltarà! Aquí us deixem algunes fotografies del seu treball i dels resultats de l’estampació al nostre taller.

Si voleu veure i/o comprar alguna peça de Katxapanda, la podreu trobar a la Fira Circ Picat el proper 25 i 26 de juny.
Ara mateix acaba de crear el seu facebook: @katxapanda
… i el instagram: @katxapanda/

Seguim creixent i teixint xarxa local!