Manneken's Piss

I l’any a començat amb nous encàrrecs! Aquests dies el taller està que treu fum i és que aquest any volem consolidar l’espai dels serveis serigràfics de Nus Creacions! Ens encanta que ens confieu els vostres dissenys i idees creatives per a fer-los realitat! Aquesta setmana ens ha entrat un encàrrec molt especial del grup Campi qui Pugui Teatre. El treball consistia en realitzar una serigrafia artística, a partir d’un fotolit fotogràfic. Vam treballar la imatge amb Photoshop i aquest ha estat el resultat!

És un disseny força curiós i amb un efecte molt buscat. Per entendre’l millor aquí us deixem l’enllaç del vídeo de presentació de l’espectacle Manneken’s Piss que es representarà per primera vegada al públic a la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega d’enguany!

Nosaltres no ens el perdrem. Ens veiem aquests dies pels carrers de Tàrrega gaudint dels fantàstics espectacles que han programat. Aquí tota la info de la programació: http://www.firatarrega.cat/

Sinopsi
Instal·lació artística còmica i multidisciplinària que s’inspira en la font Manneken Pis de Brussel·les Ha arribat el moment d’inaugurar la nova font de la ciutat. Bronze, llum i aigua. I unes figures ben especials, aparentment immòbils. Espectacle sense paraules, dirigit per Toti Toronell, que juga amb el llenguatge de les màscares i un histrionisme que evoca la commedia dell’arte. Realisme i superrealisme; estètica, moviment, sorpreses i interacció amb el públic.

Web
http://www.cqpproduccions.com

Actuacions
Dia 11: 11:30; 17:30; 22:00
Dia 12: 11:30; 17:30; 22:00
Dia 13: 11:30; 17:30; 21:00

Espai
E. Reguer