Des de Nus Creacions, fa dos anys que participem i donem suport a la FiraNatura de Lleida perquè també creiem en un altre estil de vida més sostenible i respectuos amb el nostre entorn.
Per aquest motiu, seguim teixint relacions amb entitats, empreses o persones del nostre territori per a crear cinergies i desenvolupar l’activitat econòmica a casa nostra.

Les bones col·laboracions no cal fer-les esperar, així que quan IPCENA ens va encarregar l’estampació d’unes samarretes, tot seguit vam dir que sí.
Hem apostat per l’ùs de samarretes de cotó orgànic i una línia de tintes AGUA, que estan certificades i exemptes de pvc i altres tipus de substàncies nocives per al medi ambient.
A més a més, tant les samarretes com les tintes tenen els certificats OEKO-TEX®, és a dir, l’estàndard tèxtil worldwide. També aprofitem per felicitar a Carles Gené pel seu disseny en què un cop més les cigonyes en són les protagonistes. Uns animals que ja són un emblema de la nostra ciutat i que cal respectar i protegir. Sabíeu que les cigonyes passen l’hivern a casa nostra des de l’any 1989? Va ser quan la primera parella va decidir que no volia emigrar més i que es quedaven a viure a Lleida.

El disseny el vàrem estampar a tres colors, blanc, taronja i negre, sobre unes samarretes de color vermell. I com sempre, amb serigrafia manual, al nostre petit taller de l’horta de Lleida.
IPCENA en fer-nos aquest encàrrec, ha apostat per un producte de proximitat i una manera de treballar artesanal i ètica. Només ens resta dir-los: Moltes gràcies per donar suport al nostre projecte i contribuir a seguir teixint xarxa local!