mao-blog

Quan fa tres anys vaig tornar a viure a Lleida i ens vam assentar amb l’Ari i la Blanca a posar la llavor d’aquest projecte creatiu, érem tres. Mai m’hauria esperat, que en tan poc temps passessin tantes coses, i de retrobar-me sol davant el perill. Cada projecte suposo que té els seus alts i baixos, i que tot procés vol la seva normal evolució.

Sense previ avís, també va arribar el destí i la mala sort a tocar-me de molt a prop, i fer-me mal. Perdre un familiar és molt dur, però perdre un pare, tan de sobte, que ho ha donat tot pels seus fills, ho és encara més.
Suposo que mai es podrà pair totalment i que el dol serà molt llarg, i ens haurem de fer poc a poc a la idea.
D’una cosa n’estic segur, que tot el que vindrà d’ara endavant, està dedicat a ” tu papà”.

Aviat, al gener ja seran 4 anys. Han sigut anys intensos i plens d’emocions, bons resultats i reconeixements. Nus Creacions s’ha fet camí a Ponent i ha portat els seus monstres per molts racons de Catalunya i ho seguirem fent, com a mínim fins al Nadal, per seguir portant històries i somnis allí on faci falta i, sobretot, seguir imaginant i aprenent.

El repte del nou curs és visible en la nova web, que identifica com una prioritat el taller de serigrafia i els seus serveis com a principal procés creatiu a desenvolupar. La idea és trobar al més aviat possible un nou local on muntar un taller d’arts plàstiques, manual, artesà i on principalment es treballi amb  l’estampació tèxtil, sobre paper i diferents suports.

Artistes, il·lustradors, dissenyadors, qualsevol que vulgui realitzar un projecte creatiu podrà acudir al taller i proposar una col·laboració, llogar l’espai i/o participar en els diferents cursos que muntarem.
Ho faré tot sol, aquest és el repte, i si algú es vols sumar que ho digui ja, estaré encantat en trobar un acord!

Per cert, ens ajudeu a triar la ZONA ideal pel nostre taller?

(Si us plau, deixa’ns un comentari en aquest article).