La nostra primera col·lecció

Nus Creacions va néixer fa quatre anys. Al començament estava format per un equip de tres, el Mao, l’Ari i la Blanca, que en unir les seves idees i habilitats, han donat vida a un espai creatiu. Ens vam dir que tot allò que anàvem a crear hauria de tenir una història al darrere i funcionar com una eina pedagògica que potenciï la curiositat, que deixi fluir la fantasia i que afavoreixi el desenvolupament de la imaginació de petits i grans.

I així presentàvem la nostra primera col·lecció, que hem anomenat “No tots els monstres són dolents”:

“Aquesta l’hem volgut dedicar a uns personatges amagadissos, amb un aspecte físic peculiar que els ha convertit en temuts i perseguits. Els objectius d’aquesta col·lecció són diversos. En primer lloc, volem estimular la imaginació per a fer possible que sorgeixi en qualsevol espai i moment del vostre dia a dia. En segon lloc, volem convertir els monstres en els bons de la pel·lícula, en personatges amb característiques molt diverses que sempre tenen alguna cosa per a explicar i ensenyar. En tercer lloc, esperem aconseguir que les seves històries serveixin per a treballar i allunyar pors, per a aprendre a estimar i respectar allò que és diferent de nosaltres i per a fomentar la creació de noves històries.

La col·lecció, “No tots els monstres són dolents”, està formada per diversos productes que expliquen les històries dels seus personatges de maneres ben diferents. Aquí us els presentem d’un en un perquè pugueu descobrir tots els detalls i secrets d’aquests éssers tan especials. Després de nits d’insomni, tardes plenes d’esbossos, matins fent córrer la tinta sobre els teixits i vespres enfilant l’agulla, avui, els nostres monstres prenen vida i s’expressen en els nostres contes i il·lustracions. Esperem que gaudiu tant de les seves històries com nosaltres ho hem fet creant-les. Escolteu atentament tot allò que us volen explicar.”

Avui, el projecte de Nus Creacions es renova. La filosofia serà la mateixa del començament, seguirem creant històries, per imaginar i aprendre, amb el Mao al capdavant del projecte. Això si, posem l’accent sobre el Taller creatiu, oferint principalment serveis per a artistes, il·lustradors i dissenyadors. Això si, els monstres encara seguiran voltant pels carrers de Catalunya, però menys d’abans, perquè pararem la producció. No patiu que encara tenim molt estoc. Si hi ha algun producte dels monstres que voleu, i no tenim disponible la botiga online, us el podrem fer per encàrrec. Demaneu-los-els per correu.

Si vols més informació sobre els serveis que oferim en el nostre Taller creatiu: visita la pagina serveis, o la guia per estampar o sol·licita un pressupost.

Tots els personatges