Donada aquesta situació d’alarma a Nus Creacions volem posar el nostre gra d’arena. Hem elaborat aquest producte amb els nostres proveïdors, perquè realitzeu les vostres mascaretes protectores, per treballar, fer la compra i desplaçar-vos amb seguretat.

Volem deixar clar que nosaltres no en traurem cap benefici i només serem l’intermediari perquè tothom tingui accés a mascaretes.

Podeu fer la vostra comanda directament a la nostra botiga en línia (us deixem tot seguit els enllaços). A partir de 50 unitats, les mascaretes personalitzades tindran un preu unitari de 4,2 € o 3,2 € depenent de la quantitat. Per les mascaretes blanques podeu fer comanda a partir de 5 unitats amb un preu unitari de 3,60 € o d’2,80 € depenent de la quantitat.

Si necessiteu grans quantitats, consulteu-nos per correu electrònic, ja que és més econòmic: info@nuscreacions.cat

Si les vols personalitzades amb el logo per la vostra empresa, ens podeu enviar l’arxiu digital al nostre correu electrònic i us ho gestionem.

La Mascareta protectora és un objecte que, per desgràcia, actualment forma part del nostre dia a dia. En aquest període particularment difícil, la teva seguretat, i la dels teus éssers estimats, és el principal. Per aquest motiu, a Nus Creacions hem decidit utilitzar els nostres preveïdors per a la producció de Mascaretes personalitzades de tela. Pots imprimir el logo de la teva empresa o associació, o la imatge que desitgis, sobre la superfície d’aquestes Mascaretes protectores de polièster 100%, rentables, fins i tot en rentadora, i reutilitzables.

Hem d’especificar que no es tracta d’un EPI (Equip de Protecció Individual) ni d’un dispositiu sanitari sinó de material d’ús exclusiu per a la població. Aquest producte està realitzat a el 100% amb polièster i presenta certificat OEKO-TEX ® estàndard 100 classe I: és, per tant, apte per a un contacte prolongat amb la pell. Aquesta mascareta protectora es pot rentar en rentadora, a un màxim de 40 ºC, i s’esterilitza mitjançant un tractament amb ozó abans del seu empaquetat.

Del nostre proveïdor, Made in Italy