capcelera

Sempre és un plaer treballar pels amics, i més encara si són protagonistes de projectes tan interessants com el que avui us presentem. Per aquells que sou amants de la música no podeu parar de llegir per què de ben segur que el que ara us explicarem us resultarà molt i molt interessant. L’Home Llop & The Astramats, és el nou projecte musical d’en Pau Llop, un d’aquests lleidatans de tota la vida, amants de la terra, la cultura tradicional, el bon menjar i la bona música. Aquells que pensen que com a casa enlloc, tot i que els hi encanta descobrir sempre coses noves. Doncs, el passat 2 de gener, tot just començar l’any, va presentar el seu Volum 1 al Cafè del Teatre de Lleida. Un primer disc entranyable d’adaptacions de cançons catalanes, més que conegudes, a ritme jamaicà.

Per aconseguir el seu objectiu en Pau no va tenir més remei que “enganyar” molta gent per tirar endavant el seu projecte. En David Esterri, mundialment conegut com en Pardal Roquer, en Marc Serrats, en Jordi Reixac, l’Eric Herrera, la Joana Cebolla, entre molts d’altres. I a Nus Creacions doncs també ens va tocar posar-hi el nostre granet de sorra. I que vam fer? Doncs ara us ho expliquem.

La tasca encarregada a Nus Creacions va ser l’estampació de les samarretes de L’H&TA, amb unes il·lustracions fetes per en Miguel Bustos. Unes samarretes 100% cotó, estampades amb serigrafia manual, amb dos dissenys diferents, a un color, amb pantalles de 43 fils amb tintes a l’aigua. És a dir, totalment el nostre estil, fet a mà. Ara us deixem algunes imatges dels tres models i ja ens direu quin és el vostre preferit!

Astramats i astramades a lluir la samarreta!!!

Aquí teniu un tastet del Volum 1: