A Lleida ha nascut fa pocs mesos un nou grup de música pop-rock IMPRUDENTES. David Díaz, Javier Sólo, Guillem Revés, Andrés Maderal i Jordi Vidal són els 5 músics que formen part de la banda.

Tots cinc ja han passat per altres bandes de Barcelona i Lleida i ara s’han unit per fer una gran imprudència, una banda de rock.

El passat mes de març es van estrenar a la Boîte a Lleida i segueixen actuant en diversos locals de la ciutat. També hem pogut escoltar-los a la Festa Major de Lleida, com grup d’obertura de Manel Fuentes, el passat 7 de maig al pavelló nou dels camps elisis.

El seu primer disc d’estrena “Parece Mentira”, ha estat realitzat gràcies a una campanya de crowdfunding. Així gràcies a uns 80 mecenes, han pogut realitzar la seva primera imprudència, ja que com diu Javier Sólo, fundador i líder del grup: “comprar un disc avui en dia és de valent, però comprar-ho abans d’haver-ho gravat és una imprudència absoluta”.

Nosaltres, des de Nus Creacions, hem fet també la nostra petita col·laboració i hem estampat les samarretes i realitzat les xapes del grup, sempre al nostre petit taller i amb serigrafia manual.

Aquí sota us deixem algunes fotos de la feina feta i l’enllaç de la pàgina facebook d’aquesta nova colla de valents. Animeu-vos a seguir-los!
https://www.facebook.com/imprudentesoficial/