Doncs sembla que sí, quedar-nos a casa ens pot arribar a afectar el nostre ritme vital.
I és que després de posar 16 rentadores, rentar tots els calaixos per dins i ordenar la roba per colors, ja no tenim més idea del que podem fer.
Per això, en aquests dies que ens hem de quedar a casa confinats, hem pensat amb totes aquelles famílies que han de crear cada 5 minuts un joc o alguna idea creativa per a passar l’estona amb els fills, a més de fer els deures de l’escola (que ja sabem que no ocupen tot el dia).

Llavors des de Nus Creacions, i amb el taller net com una patena, hem pensat com poder ajudar en la creativitat dels més petits. Doncs bé, des d’avui posem a disposició de tothom algunes il·lustracions en blanc i negre del conte “No tots els monstres són dolents”, que hem preparat exclusivament, perquè pugueu pintar i divertir-vos a casa.
Les podreu baixar aquí mateix al següent enllaç, en format DIN A4, i imprimir-les amb qualsevol impressora que tingueu a casa.

I per si no fos poc, i si a casa sou amants de la lectura, hem volgut rebaixar el preu del nostre llibre perquè sigui més accessible per a tothom!
Aquí us deixem l’enllaç del conte perquè els nens s’endinsin en un món màgic sense pors.