Era el novembre de l’any passat quan vam trobar el nou local per al taller de Nus Creacions, i de sobte un dia et despertes i ja som al mes de juny! Vam inaugurar el “Taller Creatiu de Ponent” al final del mes de gener i aviat podrem dir que ja fa sis mesos que estem al carrer Castella numero 4, aquí al costat de plaça Castella, davant del “Col·legi Sant Jaume Les Heures”.

Tot va sempre molt de pressa i de vegades no tens el temps de respirar, sobretot quan ets autònom. D’encàrrecs de serigrafia, n’hem fet de tot tipus i desitgem que siguin molts més. Hem estampat encàrrecs de samarretes, de bosses tote bag, hem estampat sobre fusta i sobre paper. Hem col·laborat amb dissenyadors, artistes i particulars, i mai se’ns acabaran les ganes d’experimentar amb noves propostes i nous dissenys.

A més no ens hem pogut resistir a seguir cuidant la nostra col·lecció de “No tots els monstres són dolents”, ja que ens ho heu seguit demanant. Per això hem continuat participant en festivals i mercats per arreu del territori. Avui al migdia seguim i ens n’anem a Tarragona, al Festival Minipop. Hi tindrem una nova tirada de contes amb titelles i tota la col·lecció de monstres, que no deixen de sorprendre petits i grans amb les seves històries plasmades ja fa 4 anys per l’Ari, la nostra il·lustre il·lustradora.

La setmana passada ens van fer una entrevista a la ràdio Emunfmradio per al programa Gatgarotus, on es dóna un espai per conèixer emprenedors, makers i artesans del Hand Made. Aquí sota us enganxem l’enllaç on la podreu escoltar; pensem que és un òptim resum dels últims anys de treball i per conèixer-nos una mica més en profunditat.
Volem donar les gràcies a la Pili Garcia i a l’equip de Somterra per fer-ho possible.

Esperem que us agradi: http://programes.laxarxa.com/audio/124003

P.d. Estem actualitzant la pàgina TREBALLS, amb les últimes projectes realitat, estigueu atents!