bonany-web

Podríem dir que el 2014 ha estat l’any del nostre naixement, un any ple d’incerteses, dubtes i reptes. I és que ja se sap que les primeres passes són les més difícils i arriscades. Ha estat un any on la feina creativa s’ha mesclat amb les hores dedicades a adequar i posar a punt un taller, a aprendre com gestionar un projecte des de zero; a fer contactes i buscar llocs on exposar i donar a conèixer els resultats del nostre treball. Han estat moltes hores de muntatges i desmuntatges en mercats i fires; dies aixecant-nos ben d’hora ben d’hora i alguns assaigs-error i obstacles que s’han anat creuant en el camí. Però tot i les dificultats inicials nosaltres hem cregut sempre en el nostre projecte i estem molt contents/es dels bons resultats i de les nombroses alegries compartides que hem tingut aquest any. Hem passat per moments difícils, però ens hem sentit molt acollits per tots i totes les que ens heu ajudat cada dia, sobretot per la família i els amics/es, que han estat sempre al nostre costat animant-nos a continuar i donant-nos el seu suport en tot moment. Gràcies per ajudar-nos en les tasques al taller, fent torns a la parada, venint-nos a veure quan estàvem en mercats lluny de casa, fent difusió del projecte, donant-nos noves idees i consells per a millorar els nostres productes i dedicant part del vostre temps a Nus Creacions de manera totalment altruista. Sense tots i totes vosaltres aquest projecte no hauria estat possible i sentir que, d’alguna manera, també l’heu fet una mica vostre ens ha donat força per a continuar.

Però Nus Creacions també ha estat possible gràcies a la gent que hem conegut d’altres projectes i a tots i totes les que heu apostat pel nostre producte. Al llarg d’aquest any hem conegut a gent increïble que s’ha aturat una estoneta a la parada per a preguntar-nos per la nostra primera col·lecció. Ens ha encantat poder-vos descobrir el món màgic que hem creat i els personatges que en ell hi viuen, i hem estat molt feliços quan alguns de vosaltres us heu emportat un trosset d’aquest món a casa vostra i l’heu fet créixer explicant les nostres històries i contes als vostres fills, nets o alumnes.

Així que seguim aquí i afrontem el 2015 amb molta il·lusió i el cap ple d’idees, nous reptes i projectes que esperem poder anar materialitzant a bon ritme. Seguirem escrivint els nostres somnis a mà i sense demanar permís, i creant mons imaginaris i personatges fantàstics per a compartir-los amb tots i totes vosaltres.

Molt bon 2015 a tots/es!

collage01

collage02

collage03

collage04

collage05

collage06

collage07

collage08

collage09

collage10

collage11