Mou-lo

A Nus Creacions estem en el procés d’obrir el nostre taller a altres projectes i iniciatives. Hi ha moltes persones valentes i creatives que actualment estan tirant endavant projectes culturals i socials molt interessants arreu de Catalunya i a nosaltres ens agrada molt poder aportar el nostre granet de sorra per ajudar fer-los més visibles. Ja hem dut a terme diversos projecte i ens ho hem passat molt bé, així que quan la gent de MOU-LO ens va proposar si els volíem fer l’estampació d’unes tote bags per al seu projecte vam estar encantats.
El seu disseny és molt dinàmic i expressa molt bé aquest moviment de la dansa. Ens vam posar a treballar i els vam fer diverses propostes de colors i vam seleccionar els materials perquè el resultat fos de la millor qualitat. I tatxan! Mireu, aquest va ser el resultat, nosaltres n’estem molt contents/es!

probes-color

MOU-LO és una associació que proMOU la pràctica del contact improvisació a les terres de Lleida, són un grup molt actiu de persones que s’han unit per aprofundir en aquest tipus de dansa i donar-la a conèixer a través de cursos i dels Laboratoris dels capvespres de diumenge.
El projecte és molt interessant i, si en voleu saber més, aquí us deixem el seu enllaç:

http://lleidacontact.blogspot.com.es/p/vetllades-experimentals-de-diumenge.html

https://www.facebook.com/lleidacontact?fref=nf

Si teniu idees i dissenys i les voleu estampar sobre tela o paper, apostant per un projecte local i una producció de proximitat i qualitat, Nus Creacions posa el seu taller i tots els seus coneixements a la vostra disposició! Poseu-vos en contacte amb nosaltres sense compromís, estarem encantats de poder-vos assessorar!