Iorana és un espai, a Barcelona, on creadors/es i artistes exposen els seus productes i obres de cara al públic. És un projecte molt interessant, ja que ofereix la possibilitat de llogar mensualment un o més expositors i espais perquè els creadors/es hi exposem les nostres obres. A més nosaltres podem decidir el preu de venda de les nostres peces, sense intermediaris que en modifiquin el preu final o s’emportin una comissió per cada venda. Cuiden molt la presentació del producte entenent que cada peça és única i especial. La seva és una filosofia que connecta a la perfecció amb el treball artesà, respectant els seus temps i les seves necessitats.

iorana-01

Calen més espais com Iorana, llocs que quan entres et transporten a altres mons i et carreguen les piles amb infinitat de coses precioses, objectes únics i petits projectes creats amb molta il·lusió; projectes que aposten pels productes amb valor afegit, de qualitat, de proximitat i artesans. Productes que darrere tenen una història, la de persones que un dia vam decidir fer realitat un somni.

Estem convençuts que els nostres monstres hi estaran molt a gust a Iorana! Si encara no la coneixeu, no dubteu a passar pel carrer del Diluvi, 10 a Gràcia! Segur que us encantarà.

iorana-02