IMG_7316

Volíem fer, ahir, un post per a explicar-vos com ens havien anat aquests tres dies al Minipop de Tarragona. Però nosaltres i els nostres monstres estàvem tan esgotats/des que vam decidir prendre’ns un dia de descans abans de tornar a engranar la maquinària de Nus Creacions. Han estat tres dies molt intensos, plens de noves descobertes i coneixences que ens han deixat un molt bon regust de boca.
Divendres va començar la nostra aventura a la Fira Minicraft dins del IV Festival Minipop de Tarragona. Vam arribar-hi després de dinar i ja des del principi vam veure que aquesta seria una fira especial. La rambla de Tarragona estava esperant-nos amb un espai molt cuidat i una amfitriona de categoria, la Mercè, l’organitzadora del Minicraft, a qui volem donar les gràcies per la paciència, la disponibilitat i la cura amb què ha tractat a tots els artesans/es aquests dies.

Només d’arribar-hi i veure l’espai, el Pele ja ens va dir que estaria encantat de passar-hi tres dies. El Mele es va quedar darrere del taulell i de tant en tant aixecava el caparró per mirar qui passava per la parada. En canvi, el Tigró no va parar de moure’s per a fer-se veure a l’espera que algun nen o nena es fixés amb ell i se l’emportés a casa. Tot i que a la Monenon no li agrada la llum de dia, sens dubte va ser la que es va fer veure més amb la seva pell brillant i fosforescent, tan visible durant la nit. I el Poquito, tot i ser tan poca cosa, tampoc va passar gents desapercebut! Ara, el Pele va ser el més fotografiat de tots: molts nens i nenes no van poder resistir-se a fer-se fotos amb ell i li encanta perquè en el fons és molt presumit! Durant els tres dies vam xalar explicant i compartint les històries dels nostres monstres amb tots els i les visitants del Minipop. Molts dels nostres monstres van marxar a les cases d’alguns dels i les visitants del Minipop. Tots estaven molt contents perquè sabien que les persones que se’ls van emportar els cuidaran molt bé i a més podrien conèixer el mar!
I així ha estat!

Tres dies intensos en els quals també hem compartit espai amb grans artesans i artesanes. Hem pogut veure les boniques cistelles il·lustrades de The heart in the bag, les il·lustracions d’Apanona fetes nines per Cuscus, l’Armand amb les seves boniques casetes i contes il·lustrats, la Lídia amb les seves peces de Filtrant per Lídia, el material per teixir de Tricot&craftsels ninets, ninots, titelles i capgrossos, les bosses de Noona o la caravana de l’Obrador Xisqueta, les xapes i bisuteria de Color_Shock, entre moltes d’altres.

Diumenge arribàvem a casa esgotats/des després d’un cap de setmana intens. Fins i tot el Mele, el més tímid de tots els nostres monstres, un cop descarregat tot el material, ens va dir amb un filet de veu que si totes les fires eren com aquesta estaria encantat d’anar a la següent.

Esperem veure’ns a la Fira Minicraft de l’any que ve!

Ari, Mao, Blanca i tots els monstres bons