pele-boira

Sabíeu que als monstres no hi ha res que els agradi més que els dies de boira? Aquests dies en què els núvols acaricien les planes, tot queda en silenci, amb una atmosfera misteriosa i màgica. En dies com avui els monstres i els éssers màgics poden sortir i passejar-se tranquil·lament, sense patir per ser vistos pels humans que es fixen poc en els petits detalls. Però si teniu uns ulls inquiets i us hi fixeu bé, avui és el dia ideal per sortir a trobar monstres amagats entre la boira.

Nosaltres sempre que podem, no deixem escapar l’oportunitat de passejar quan fa dies com aquests. Avui hem estat de sort i hem pescat a un Pele infranganti mentre s’estava traient les lleganyes! Als Peles els agrada llevar-se tard i, si tens sort, en podràs veure algun que s’estira mentre surt d’una soca d’un arbre. Aquest Pele ens ha explicat que estava de pas, que havia parat uns dies a les terres de Lleida, aprofitant que feia boira, a descansar en el seu viatge cap als boscos de Noruega, on li agrada passar-hi l’hivern.

Però el més difícil és veure als Meles, són molt tímids i escorredissos i només en dies de boira s’aventuren a sortir dels estanys o tolls on viuen, per a estirar una mica les cames. Nosaltres també n’hem pogut veure un avui! Se’ns ha quedat mirant amb cara de babau durant uns instants i s’ha afanyat a cabussar-se de nou. Ens encanten els dies de boira i descobrir tots els éssers fantàstics que s’hi amaguen! Vinga a què espereu! Sortiu i perdeu-vos entre els núvols baixos, segur que el que hi descobrireu no us deixarà indiferents.

monstre-boira-3

monstre-boira-10