Anem una mica tard però no volíem deixar d’explicar-vos el que vam veure el passat cap de setmana a la Fira del Conte de Tordera. Una fira petiteta i jove, però organitzada amb molta il·lusió i empenta. Es notava que totes les parades i projectes havien estat seleccionats amb cura. Els treballs que hi vam veure eren de molta qualitat i il·lustradors/es, escriptors/es i artistes en general presentaven les seves creacions en parades molt ben decorades i presentades. Però la iniciativa que ens va agradar més va ser, sens dubte!, la creació d’un puzle gegant il·lustrat. Durant tot el dissabte al matí diferents il·lustradors/es van dur a terme una il·lustració gegant, en caixes de cartró, que després podies girar i intercanviar per a crear nous personatges increïbles. Com que diuen que una imatge val més que mil paraules us deixem algunes fotos que vam fer dels resultats. Realment a Catalunya tenim una cantera de molt bons il·lustradors i il·lustradores, esperem que els sàpiguen valorar com es mereixen! Molta sort a tots i totes!

Si els voleu conèixer, aquí us deixem els noms dels il·lustradors/es que van participar en aquesta iniciativa. Deixeu-vos caure per les seves pàgines i quedareu ben bocabadats/es amb els seus treballs!

Núria FeijoóÀfrica FanloRegina Puig – Nirvana Giménez – Alba DomingoAnna M. Vives – Pitu Álbarez – Romina MartíMaria TarragóEster GarayLa MariettaLali Pantone – Roberta Bridda – Albert D. Arrayás – Roser MatasMorad AbselamCoral FelgadoDani Torrent – Pablo Sánchez – Mariona TolosaLiuna VirardiTxell Darné – Joan Subirana – Vanessa Centero – Tamara HueteLaura AviñóMiquel OllerAnna Aparicio Laura Borràs

Muntatge_Conte5

muntatge_Contes1

Muntatge_Contes3

MuntatgeConte4

MuntatgeConte6

MuntatgeConte7

MuntatgeContes2