El nostre nou Portfoli de Disseny Artesanal

Nus Creacions és un petit taller creatiu de disseny, il·lustració i serigrafia amb seu a Lleida. Treballem principalment amb la serigrafia artesanal, estem especialitzats en la impressió tèxtil però estem oberts a nous reptes i constantment experimentem amb diferents tècniques i materials. Garantim i oferim procediments completament manuals. Realitzem estampacions personalitzades per a artistes, il·lustradors, dissenyadors gràfics, empreses i particulars. Ens apassiona explorar les possibilitats creatives de cada nou projecte, per això fomentem la co-planificació amb el client.

Disseny Web

Entenem el disseny web com un procés d’estudi, investigació i anàlisi de projectes. Acordem els continguts juntament amb els nostres clients i desenvolupem la millor solució per comunicar les seves activitats principals. Utilitzem la millor tecnologia del mercat i un disseny modern i creatiu. Hem treballat amb entitats públiques, associacions i particulars.

Disseny de cartells

Com a co-organitzadors i col·laboradors directes de la “Marxa BTT – Secans de la Noguera” vam dissenyar-ne els cartells així com la imatge corporativa, el logotip i diversos productes de papereria necessaris per a la comunicació gràfica. A més, també vam realitzar gadgets, regals i premis per als ciclistes participants.

Disseny de Serigrafia

La serigrafia artesanal és el nostre punt fort. Ens hi dediquem amb constància i passió des del 2013, sempre cercant productes nous, ecològics i sostenibles. Realitzem estampacions manuals sobre teixit, paper, fusta… tot creant productes per encàrrec o bé còpies d’artista.

Disseny gràfic

El disseny gràfic i la il·lustració es fonen per a crear projectes de serigrafia. Començem esbossant a mà i posteriorment digitalitzem el disseny, aconseguint un resultat òptim per a ser estampat amb la tècnica de la serigrafia.

Disseny artesanal

Creiem que l’artesania és un art que cal recuperar i conservar. Amb les nostres mans i creativitat som capaços de crear qualsevol tipus d’objectes: des de dissenyar premis, passant per la creació de jocs o la realització de llibres. Podem utilitzar tècniques completament manuals o també la tecnologia de que disposem avui en dia per obtenir resultats únics.