LA NOSTRA PRIMERA COL·LECCIÓ

La col·lecció “No Tots els monstres són dolents”, va nèixer el 2013 Quan vam Començar a pensar com decorar l’habitació de Cloe, la neboda d’Ariadna, l’arqueòloga i il·lustradora, que Després donaria vida a Tots a els Personatges de la col·lecció.

Comencem així, gairebé per joc, decorant una habitació i poc a poc hem anat construint el nostre petit taller de serigrafia, d’on després han sortit tots els altres productes relacionats amb les històries màgiques i divertides dels monstres bons de “ponent”.

La col·lecció, “No tots els monstres són dolents”, està formada per diversos productes que expliquen les històries dels seus personatges de maneres molt diferents. Aquí els presentem d’un en un perquè pugueu descobrir tots els detalls i secrets d’aquests éssers tan especials.

Volem estimular la imaginació per fer possible que sorgeixi en qualsevol espai i moment del seu dia a dia. Volem convertir els monstres en els bons de la pel·lícula, en personatges amb característiques molt diverses que sempre tenen alguna cosa per explicar i ensenyar.

Esperem aconseguir que les seves històries serveixin per treballar i allunyar pors, per aprendre a estimar i respectar allò que és diferent a nosaltres i per a fomentar la creació de noves històries.

El primer monstre en néixer va ser el Morfeo, el monstre de la son. Un nou amic per Cloe, que la va ajudar als tres anyets, en anar a dormir soleta a la seva habitació.

Coixins peluts de monstre

Veure tots els productes

Contes il·lustrats amb titelles

Veure tots els productes

Coixins terapèutics

Veure tots els productes

Dessuadores

Veure tots els productes

Samarretes

Veure tots els productes

Les històries dels monstres