COL·LECCIÓ CAL UN SÍ

Nus Creacions fa temps que col·labora amb moviments socials i des de sempre hem vist la serigrafia com una manera de fer visibles les reivindicacions a la roba que vestim.

Per això ara volem aportar el nostre suport a les reivindicacions feministes amb la confecció de material. Volem sumar-nos a la divulgació i la denúncia de les violències sexuals arreu del territori (carrer, festes, festivals, bars, etc.) amb aquest missatge “Cal Un Sí”.

Un missatge senzill, però al mateix moment clar i contundent sobre el fet que les relacions sexuals només es poden entendre des de la reciprocitat, el respecte mutu i l’entusiasme. Una imatge en blanc i negre per exaltar la potència del missatge i la importància del tema.

Cal Un Sí, és una nova col·lecció de roba feminista. El disseny conté el símbol de la dona, i les tres paraules “Cal Un Sí”. Tres paraules i tres peces de roba: un vestit, una samarreta de tires i unes calces. Aquestes peces de roba ens faran present cada dia a totxs que queda molta lluita per recórrer per erradicar les violències envers les dones.

Posa’t “Cal Un Sí” i reivindica la lluita feminista cada dia!

Part dels beneficis aniran a AADAS – ASSOCIACIÓ D’ASSISTÈNCIA A DONES AGREDIDES SEXUALMENT.
http://aadas.org.es/

Compra la teva peça preferida a la nostra botiga en línia!