COL·LECCIÓ BLACK MUSIC – MÚSICA NEGRA!

NOVA COL·LECCIÓ #BlackMusic, roba amb missatge i bon ritme!

La nova col·lecció “BLACK MUSIC” va ser concebuda i pensada per als amants de la música negra. Són models de samarretes per home i dona, així com bosses tote bags/shopping bags amb dissenys moderns i nets inspirats en els ritmes poderosos del reggae, l’ska, rocksteady, hiphop, etc.

La vam presentar públicament el 16 de novembre de 2017 en el marc del festival que @PonentRoots organitza des de fa 6 anys a les nostres comarques, en el qual hem participat en els diversos esdeveniments tot portant la nova col·lecció arreu dels espais del festival.

Hem volgut reflectir en els dissenys el missatge polític i reivindicatiu que sovint té aquest tipus de música. Ho veiem de manera molt evident, per exemple, en el disseny de la samarreta de dona i en el de la bossa amb el missatge “Power to the people” , però també de manera més subtil en el model de noi amb la frase “Estima la música, odia el feixisme”.

Tots els models de samarretes i bosses són estampats a mà en petita tirada. Oferim també opcions personalitzades per a cada client amb la possibilitat de triar els colors o els estampats, sempre mantenint la línia estètica de la col·lecció.

Estem molt contents de la rebuda que va tindre durant els dies del festival i esperem que segueixi així durant aquest nou 2018. Les podeu comprar a la nostra botiga/taller al carrer Castella 4 de Lleida, a la nostra botiga en línia a www.nuscreacions.cat/botiga o en dos locals amics, que també van ser part del festival PonentRoots: @BeatcaféiSoul i @GransRecords.

Amb tot allò que produïm sempre complim amb un compromís d’alta qualitat i de sostenibilitat. És per això que treballem amb proveïdors que garanteixen que els productes siguin lliures de substàncies nocives per a les persones i el medi ambient i que respectin els convenis de l’organització internacional del treball i la declaració universal dels drets humans.