La secció costuril de Nuscreacions ha participat al patró viatger organitzat per l’Anna de Cal Joan.

Fa uns mesos, l’Anna va fer una proposta molt divertida i original des del seu bloc: un patró viatger. Sempre estem pendents de les seves propostes i dels seus Cosim Juntes (ja vam fer-nos també el seu abric de porteig, que hem fet servir tot l’hivern).
Aquest cop ens va sorprendre! Va proposar a les seves seguidores que s’apuntessin a un patró viatger i, finalment, va haver de tancar la llista ja que moltes ens vam animar!

Així que a principis de mes es va posar en contacte amb nosaltres la Cris d’Estrella del Nord per dir-nos que tenia el patró i que nosaltres érem les següents. Quina emoció! Ens va preguntar quatre cosetes per fer-nos una sorpresa i al cap d’uns dies, a mitjans de mes, ens va arribar un paquet des de la Garrotxa. En ell hi havia el patró viatger, una llibreta on totes les persones que l’havien rebut explicaven la seva experiència, una mostra del vestit feta per una de les participants i … Tatxan! Una faldilla preciosa per a mi i un llibre sonor per a la meva petita. Uauuuu!!

Així que hem copiat el patró del vestit Hana v.2 (encara tenim pendent fer el vestit, a veure si els monstres ens deixen descansar un dia i podem cosir-lo) i avui hem fet l’entrega del paquet a la següent persona amb una sorpresa de Nuscreacions que esperem que li agradi molt!!

Doncs res patró, molt bon viatge des de Vilafranca al teu següent destí!